EKSPORT
Eksportujemy Na każdy rynek
Nasza wołowina trafia na talerze w najdalszych zakątkach świata.
Nawiązujemy kontakty z kucharzami chcącymi mieć w swojej kuchni najlepsze produkty.
Nawiązujemy kontakty z kucharzami chcącymi mieć w swojej kuchni najlepsze produkty.
Tomahawk - USA
Cowboye Znają BIFALO
Oprócz przykuwającego wzrok wyglądu Tomahawk, to stek z antrykotu charakteryzujący się aromatem i mistrzowskim smakiem. To jeden z największych steków wyróżniających się długą kością żebrową, od której pochodzi nazwa oraz marmurkowatością, nadającą mięsu niezwykłej soczystości. Bezkonkurencyjną metodą przyrządzania Tomahawka jest grill, który gwarantuje oddanie pełnych walorów smakowych mięsa.
T-Bone - Włochy
WŁosi Doceniają Jakość
Najpopularniejszy stek wołowy składający się z soczystego rostbefu i szlachetnej polędwicy z kością w kształcie litery „T”. Niezaprzeczalny nr 1 dla koneserów wołowiny zarówno pod względem smakowym, jak i przyjemności serwowania. Włosi doceniają jego kruchość oraz soczystość, która zostaje osiągnięta dzięki odpowiedniemu dbaniu o mięso i uprzednim jego przygotowaniu.
ROSTBEF - NIEMCY
Niemcy poznali Nasz rostbef
Idealny kawałek wołowiny na steki, bitki, rumsztyki i wszelakie pieczenie. Rostbef powinien być zwarty, z delikatnymi przerostami, pokryty z jednej strony warstwą tłuszczu, dzięki czemu w smaku jest soczysty, kruchy i niezwykle aromatyczny. Niemiecka kuchnia docenia wołowinę Bifalo ze względu na idealne połączenie walorów smakowych z normami chowu i uboju bydła, jakie zachowuje nasza firma.
SZPONDER - Azja
TRafiamy w Najdalsze Zakątki azji
Pod specjalne zamówienia do kuchni w najdalszych zakątkach świata dostarczamy kawałki wołowiny o niekonwencjonalnych cięciach. Ich wielkość, waga i powtarzalność nie stanowią dla Bifalo problemu. To co nas wyróżnia to otwartość na Wasze pomysły oraz dostosowanie asortymentu do charakterystyki kulinarnej szefów kuchni na całym świecie.